×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Japan

4D lägger ner

1
Det är inte varje dag som man får använda den japanska flaggan som ikon till nyheten, men i dag verkar vara en sådan dag. 4 DimensioN (4D), som är den enda japanska klanen som presterat internationellt, har nu bestämt sig för att lägga ner.
Det sägs att nedläggningen beror på att det inte fanns tillräckliga sponsortillfällen för laget i Japan samt att de hade problem med att hitta träningsmotstånd. Av detta kan vi dra slutsatsen att Counter-strike förmodligen inte är så stort i Japan som i Europa och USA. Informationen är hursomhelst inte officiell och bör ätas med lite salt till.

4D deltog på bland annat CPL Summer 2004 och WCG 2004. På CPL åkte japanerna ut relativt tidigt efter förluster mot Team Gamers.nu och GateKeepers. WCG tog slut redan i gruppspelet efter förlust mot GBR Grudge med 11-13. Mer information om laget finner ni på deras plats i vårt lagarkiv.

Källa: Gotfrag

81 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 81 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..