×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL avslöjar planerna för 2025 – lovar över 230 miljoner kronor till lag och spelare

1
ESL arrangerar sju stora CS-tävlingar under 2025 och lovar över 230 miljoner kronor till lag och spelare de kommande två åren.
Världens största tävlingsarrangör, ESL Faceit Group, har idag meddelat fler detaljer om sina planer för Counter-Strike-tävlingar år 2025. I ett pressmeddelande skriver ESL att man kommer att arrangera sju stora tävlingar under 2025 och investera 22 miljoner dollar (~230 miljoner kronor) under de närmaste två åren för att stötta deltagande lag och spelare.

Bland de bekräftade stoppen för 2025 ingår IEM Katowice i Polen (29 januari–9 februari), IEM Dallas i USA (19–25 maj), IEM Cologne i Tyskland (23 juli–3 augusti) samt IEM Chengdu i Kina (3–9 november). Två ytterligare evenemang inom ESL Pro League kommer att hållas i Europa, från 25 februari till 16 mars och 23 september till 12 oktober, med fler detaljer och platser som offentliggörs senare.

Som en del av förändringarna kommer ESL Pro League att minska antalet lag från 32 till 24 och använda ett Major-liknande Swiss-format. ESL planerar också att använda speltillverkaren Valves världsranking för att skicka ut invites till deltagare till stora turneringar som IEM Katowice och IEM Cologne, medan kval kommer att hållas för IEM Dallas och ESL Pro League.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..