×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Major-finalisten överväger att avsluta karriären: "Lutar mot att pensionera mig"

1
Ricardo "boltz" Prass överväger att avsluta CS-karriären trots att han bara är 27 år gammal.
Den brasilianska CS-stjärnan Ricardo "boltz" Prass överväger pensionering och ett skifte mot streaming och innehållsskapande. Det berättar spelaren i en intervju med Dust2 Brasil.

Den 27-årige brasilianske Counter-Strike-spelaren har varit inaktiv sedan oktober förra året och uttryckte att han finner större glädje i att skapa innehåll än i att tävla professionellt.

— I nuläget lutar jag mer åt att pensionera mig och bli streamer, skapa innehåll, än att nödvändigtvis spela igen, sade boltz i intervjun. Han nämnde också de uppoffringar som krävs för att hålla sig konkurrenskraftig, vilket bidragit till hans överväganden.

— Det är vad jag har tyckt mest om. Jag vill tävla, men man måste ge upp alla dessa saker för att göra det.

boltz har en lång och imponerande karriär i ryggen och har vunnit flera stora tävlingar med framförallt SK Gaming under åren 2017—2018. Tillsammans med Immortals tog han sig också till en Major-final i PGL Major Krakow 2017.

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..