×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: kreaz klar för final i onlinetävling

1
Den svenska doldisen fortsätter att leverera på servern. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

kreaz klar för final i onlinetävling

Rasmus "kreaz" Johanssons fina höstsäsong fortsätter. Igår säkrade svenskens lag Dynamo Eclot en plats i finalen av onlinetävlingen United21:s 19:e säsong. I finalen, som spelas idag, ställs Eclot mot Natus Vinceres akademilag.

Dynamo Eclot vs Kono

nawwk gör Metizport sällskap i onlinetävlingens slutspel

Även fast Hampus "hampus" Poser lånats ut från Bleed Esports fortsätter Tim "nawwk" Jonasson att spela för laget. Under gårdagen säkrade nawwk och hans lag en plats i slutspelet av onlinetävlingen Fastcup CSGORUN Cup efter att ha säkrat en andraplats i sin GSL-grupp och gör därmed Metizport sällskap i tävlingens slutspel.

Bleed vs Sashi
Bleed vs Gun5
Bleed vs Sashi

eraa glänser i Copenhagen Wolves första CCT-seger

Den svenska AWP-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson har de senaste dagarna hoppat in för det danska klassiska laget Copenhagen Wolves. I gårdagen glänste svensken på servern när Wolves tog sin första gruppspelsseger i CCT Season 2 Europe Series 12. Svensken toppade scoreboarden i lagets 2-0-vinst mot Alternate Attax.

CPH Wolves vs Alternate Attax

Mardrömsdag för Eyeballers — förlorade tre av tre tävlingsmatcher

Gårdagen var en intensiv speldag Eyeballers. Laget spelade hela tre tävlingsmatcher i tre tävlingar: Yalla Compass Summer, CCT Season 2 Europe Series 12 och kvalet till CCT Season 2 Europe Series 13. Tyvärr lyckades svenskarna inte vinna ens en av de tre spelade matcherna.

Först förlorade laget sin Yalla Compass-gruppspelsmatch mot Monte och därefter följde man upp med förluster mot ECSTATIC i CCT Season 2 Europe Series 12-gruppspelet samt slutligen en torsk mot K27 i kvalet till kommande CCT-tävling.

Resultaten innebär att Eyeballers är utslagna ur Yalla Compass Summer. Man har dessutom två förluster på två spelade matcher i CCT-gruppspelet och måste nu vinna tre raka matcher för att ta sig till slutspel. I kvalet till nästa CCT är man också illa ute och måste även där vinna tre raka matcher för att säkra plats i nästa upplaga av tävlingen.

Eyeballers vs Monte
Eyeballers vs Ecstatic
Eyeballers vs K27

Northern Lights besegrar Regeltre i Elitserien

I Elitserien inleddes den fjärde spelomgången i tävlingens swissgruppspel igår med ett möte mellan Northern Lights och Regeltre. De förstnämnda knep segern vilket innebär att de får en sista chans att säkra slutspel redan i den inledande gruppspelsfasen. För Regeltre väntar spel i den andra gruppspelsfasen.

Northern Lights vs Regeltre

Dagens svenskmatcher

United21 Season 19 (slutspel)
Dynamo Eclot vs Navi Junior

Yalla Compass Summer (gruppspel)
Bleed vs Sashi

ESL Impact League (gruppspel)
Ence vs Navi

Kval till CCT Season 2 Europe Series 13
Eyeballers vs GR

Artikelbild: Kalle Strömgren och Daniel Sandström
Videokälla: Playzone/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..