×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Lista: 5 spelare att hålla koll på i IEM Cologne-slutspelet

2
Ikväll drar slutspelet i IEM Cologne igång. Fragbite listar här fem spelare att hålla ögonen på under helgens CS-fest.

Ludvig "Brollan" Brolin (Mouz)

Vad vore årets upplaga av IEM Cologne för oss svenskar utan vår svenska superstjärna Ludvig "Brollan" Brolin? Inte mycket! Självklart håller vi extra koll på den enda svensken som tar plats i slutspelet.

Nikola "NiKo" Kovač (G2 Esports)

G2 Esports väg till slutspelet var inte den renaste och laget lyckades med nöd och näppe knipa tredjeplatsen i den tuffa grupp A. Trots att G2 förlorade en match var lagets stora stjärna Nikola "NiKo" Kovač en av gruppspelets starkast lysande stjärnor. Med NiKo i form kan G2 utan tvekan utmana om titeln i Köln.

Mihai "iM" Ivan (Navi)

De regerande Major-mästarna Natus Vincere har öppnat höstsäsongen riktigt bra. Laget vann Esports World Cup och gick obesegrade genom gruppspelet i Köln. En av pusselbitarna bakom Navis framgångar är Mihai "iM" Ivan som laddat upp inför slutspelet genom att vara Navis kanske bästa spelare i gruppspelet.

Mathieu "ZywOo" Herbaut (Vitality)

En sådan här lista vore inte komplett utan en AWP-spelare, eller hur? Och finns det någon AWP-spelare i världen som kan mäta sig med Mathieu "ZywOo" Herbauts konsekvent höga nivå? Tveksamt.

"Den utvalde" har kanske inte stått för sin livs insats i gruppspelet, men det har heller inte behövts då Vitality ändå toppade sin grupp. På lördagens semifinal är det minst sagt läge för ZywOo att växla upp ytterligare för att leda sitt Vitality till ännu en stor titel.

Mario "malbsMd" Samayoa (G2)

Listans andra G2-spelare är lagets nyförvärv Mario "malbsMd" Samayoa. Den 21-årige riflern från Guatemala gör sitt första riktigt stora framträdande inför publik i G2-tröjan och även om han presterat bra hittills i tävlingen är det något helt annat att spela inför en proppfull Lanxess Arena. Kan han hålla nerverna i styr?

Slutspelets schema

Kvartsfinaler (fredag)
Saw vs Faze
Mouz vs G2

Semifinaler (lördag)
Vitality vs Saw/Faze
Navi vs Mouz/G2

Final (söndag)
TBD vs TBD

Artikelbild: Marius Faulhaber/ESWC, Stephanie Lindgren/ESL och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..