×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken och spooke dominerar - Johnny Speeds i nytt slutspel

1
Johnny Speeds är inte ringrostiga efter sommarpausen.
Svenska succélaget Johnny Speeds inleder höstsäsongen starkt med ännu ett slutspel. Denna gång vann svenskarna mot Team Endpoint i den sjuttonde upplagan av European Pro League, med William "draken" Sundin och Olle "spooke" Grundström på topp.

Matchen mot britterna i Team Endpoint började på Johnny Speeds kartval Anubis. Där började kartan jämnt och stod 6-6 vid halvlek. Den följande pistolrundan förlorade Johnny Speeds, men laget satte då i andra växeln och vann sju av de kommande åtta rundorna. Kartan avslutades 13-8 för Johnny Speeds, som nu ledde matchen 1-0.

På Inferno, Endpoints kartval, fick svenskarna en tuffare start. Vid första halvlek ledde Endpoint med 9-3, och trots ett tappert försök till en comeback stängde britterna i Endpoint kartan 13-10. Det stod då 1-1 mellan lagen.

Den avgörande kartan blev Mirage, som till en början såg ut att bli en nagelbitande karta. Rundorna gick fram och tillbaka mellan lagen och den första halvan avslutades med en mild 7-5-ledning för Johnny Speeds mycket tack vare en stark insats från draken. På T-sidan fortsatte draken sitt storspel och hjälpte laget att avsluta kartan 13-6. Johnny Speeds vann därmed matchen 2-1. Allra bäst spelade draken och spooke, som totalt plockade hem 50 respektive 51 kills vardera.

I den förra upplagan hamnade Johnny Speeds på en fjärdeplats, de kommer därmed kämpa ännu starkare för en revansch och för förstapriset på 11 000 dollar (~120 000 kronor). Deras kvartsfinalmatch blir antingen på torsdag eller fredag.




Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..