×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Legendariska CS-kommentatorn vill göra comeback: "Har försökt ett tag nu"

1
Daniel "ddk" Kapadia kommenterade finalen i den historiska Boston Majorn, men medger nu att han saknar CS.
Den legendariska CS-kommentatorn Daniel "ddk" Kapadia vill göra comeback till Counter-Strike, men har ännu inte lyckats finna någon succé. Det berättar britten i en AMA (Ask Me Anything) på Reddit, där han också berättar om de bästa stunderna i sin karriär:

"Min favoritturnering att kommentera var troligen Majorn i Boston. Det är en höjdpunkt i karriären i kombination med en otrolig miljö och historia. Det var första gången James "JZFB" Bardolph och jag erbjöds att kommentera en final i en major. Atmosfären var otrolig", skriver ddk.

ddk och James Bardolph duon är en av Counter-Strikes mest legendariska. De kommenterade tillsammans i flera år, bland annat den historiska finalen i Boston Majorn, men behövde till slut splittras. Då valde ddk att istället fokusera på VALORANT och arbetade där både som manager för 100 Thieves och som kommentator. I och med sin erfarenhet med de båda spelen kan kommentatorn nu erinra om de många skillnaderna mellan CS och VALORANT:

"I CS har kommentatorerna gott om tid eftersom det är så mycket dötid. Det är därför kommentator-duos är så vanligt i CS. VALORANT har snabbare tempo, man måste kunna spelet väldigt bra för att veta precis vad som är viktigt att säga. Jag älskar tempot och och flytet i att kommentera VALORANT, men jag älskar också utrymmet som man får i CS. Båda spel kräver enormt mycket skicklighet att kommentera, vilket jag älskar"

ddk skriver i tråden att fansen troligen inte kommer få höra hans röst under året då turneringarna redan hyrt in alla kommentatorer, men att 2025 ser mer lovande ut för honom. Angående en återförening med James Bardolph är ddk hoppfull, men skriver att allt beror på kontraktuella skyldigheter som de inte kan påverka.

Läs ddk:s Ask Me Anything:
ddk here, AMA!
byu/dadoka inGlobalOffensive


Artikelbild: Todd Gutierrez/Beyond The Summit
Videokälla: Twitch/Eleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..