×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Idag börjar onlinetävlingen United21 - här är alla svenskar som spelar

1
Elva svenska spelare deltar i sommarens upplaga av onlinetävlingen.
Idag inleds den 17:e upplagan av onlinetävlingen United21, och bland de 16 inbjudna lagen finner 11 svenska spelare representerade. Här är listan.

Succélaget Johnny Speeds är ett av de inbjudna lagen. Johnny Speeds har tidigare vunnit både den 14:e och 15:e upplagan av United21, och återvänder nu som favoriter att plocka hem ytterliggare en vinst. I laget finner vi bland annat de tidigare Ninjas in Pyjamas spelarna William "draken" Sundin och Jonas "Lekr0" Olofsson. Laget spelar i grupp D.

Johnny Speeds
William "draken" Sundin
Jonas "Lekr0" Olofsson
Kalle "Ro1f" Johansson
Hugo "chawzyyy" Gunther
Olle "spooke" Grundström

Även Lilmix kommer att delta i årets upplaga av turneringen. Laget kom nyligen tvåa i Svenska elitseriens vårsäsong, efter förlust mot Johnny Speeds i finalen. Laget spelar i grupp C.

Lilmix
Max "quix" Lindqvist
Adam "bq" Bergqvist
William "zyyx" Sjögren
Sverige Sebastian "dex" Samuelsson
Sverige Alex "poiii" Nyholm Sundgren

Den sista svenska spelaren är den tidigare NIP- och Godsent-AWPern Sean "eraa" Knutsson. 22-åringen deltar som del av mixlaget Project G, som aktivt söker en organisation att representera. Laget hoppas därmed kunna imponera i online-tävlingar för att fånga intresset hos en oganisation. Laget spelar i grupp A.

Project G
Sean "eraa" Knutsson
Arek "Vegi" Nawojski
Błażej "zaNNN" Bączkowski
Rafa "sNx" Snopek
Erik "truth" Dyrnes

Första matchen där vi får se svenska spelare är redan idag då eraa och Project G ställs mot laget RNT. Matchen är schemalagd 10:00 idag.

Se alla inbjudna lag:


Artikelbild: Joakim Asplund och Fragbite
Videokälla: Champion Of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..