×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Se amerikanska CS-profilens overkliga 4k med Scouten

1
Detta kan mycket väl vara årets snyggaste CS-klipp.
När den amerikanska CS-streamern Austin "Austin" Meadows häromdagen satsade på ett Scout-köp under en Faceit-match kunde han nog inte ana vilken otrolig runda han skulle komma att bjuda på.

I ett 3v4-läge lyckades Austin på egen hand vinna rundan åt sitt lag efter att ha oskadliggjort hela motståndarlaget och själv planterat bomben. Tre av fyra kills löste han dessutom medan han själv befann sig i luften.

Klippet av Austins otroliga play har under dagarna spridits som en löpeld på sociala medier. På X har Austins inlägg fått över en halv miljon visningar och hans klipp toppade länge subredditen GlobalOffensive.

"Om detta hände i Premier och jag var i det andra laget hade jag förmodligen anklagat honom för fusk", konstaterar användaren dbagfromyonkers i Reddit-tråden "austincs_ UNREAL Scout 4K in FACEIT":s mest uppröstade svar.

Se Austins fantastiska 4k:

Artikelbild: Austin/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..