×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Amerikanska organisationen kan göra comeback på CS-scenen: "Det är vår ambition"

1
Organisationen som lade ned sin CS-satsning år 2020 kan vara på väg tillbaka.
Förra veckan meddelade den saudiarabiska tävlingsarrangören Esports World Cup (tidigare Gamers8) att 30 esportorganisationer valts in i att delta i ett ekonomiskt stödprogram. Nu meddelar en av de 30 organisationerna att man ser över möjligheterna att göra comeback på CS-scenen.

Det är den amerikanska organisationen 100 Thieves vars danska esportchef Jacob "Maelk" Toft-Andersen i ett inlägg på Reddit meddelar att organisationens målsättning är att återigen signa ett CS-lag.

"Det är vår ambition att verka inom fler esport-titlar i framtiden och till exempel återvända till CS2, Apex Legends, Fortnite och andra nya titlar", skriver Maelk i ett inlägg i en tråd där stödprogrammet diskuteras.

100 Thieves mönstrade ett CS-lag under åren 2017—2020. Organisationen mönstrade först en brasiliansk femma under en kort period i årsskiftet 2017—2018 och återvände sedan med en australiensisk femma som representerade organisationen under ett års tid år 2019—2020.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..