×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds till final i Max Skills Tournament

1
Förhandsfavoriterna kunde till slut stänga mot Flying Angels.
Det stjärnspäckade laget Johnny Speeds är det första att säkra en plats i finalen av Esportal-tävlingen Max Skills Tournament. Laget besegrade mixlaget Flying Angels med 2-1 i kartor i semifinalen.

För Johnny Speeds väntar nu final där laget får möta vinnaren i den andra semifinalen mellan Lilmix och AURA. För Flying Angels blir det istället bronsmatch mot förloraren.

Sverige Johnny Speeds
Lekr0, draken, Ro1f, spooke, chawzyyy

Sverige Flying Angels
PALM1, MistFire, Mazzo, Licali, realyummy

Johnny Speeds öppnade matchen starkt och tog ledningen efter 13-9 på lagets eget kartval Anubis. På Dust 2 blev det betydligt jämnare och kartan avgjordes först efter övertid. Där var det Flying Angels, anförde av fint AWP-spel från Alex "PALM1" Palm, som till slut kunde kvittera matchen efter 16-14 på kartan.

I avgörandet på Mirage visade sedan Johnny Speeds varför laget är en av de stora favoriterna att ta hem hela tävlingen. Olle "spooke" Grundström dominerade på servern när laget vann med 13-3.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..