×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Andra raka förlusten för NIP — illa ute i ESL Pro League

1
Den svenska organisationen har ännu inte vunnit på Malta.
Ninjas in Pyjamas stukade femma har det tufft på Malta. Under torsdagen förlorade laget sin andra raka match i ESL Pro League när laget föll mot 97-rankade PERA Esports med 1-2 i kartor.

Ninjas in Pyjamas
maxster, BluePho3nix, alex, r1nkle, xKacpersky

Europa PERA Esports
Porya, DGL, Aaron, Bibu, Ciocardau

Lagets enda svenska spelare Max "maxster" Jansson var ninjornas bästa spelare i matchen men för NIP-fansen var maxsters insats en klen tröst då laget nu ligger mycket illa till i tävlingen. Om laget inte vinner mot det amerikanska laget BOSS på fredagskvällen kommer NIP att sluta sist i grupp D och för att ta sig till slutspel måste laget vinna tre raka matcher.

Ninjas In Pyjamas vs BOSS

Bättre gick det för svensken Isak "isak" Fahlén vars Gamerlegion lyckades studsa tillbaka från förlusten mot MOUZ. Laget vann mot Forze med 2-1 och kan på fredagskvällen säkra en slutspelsplats i tävlingen genom att besegra ENCE Esports.

Gamerlegion vs Ence Esports

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Igor Bezborodov/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..