×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelarna fortsätter Train-kampanjen: "Så trött på map-poolen"

1
Är det dags för en Train-comeback?
Det har snart gått ett och ett halvt år sedan speltillverkaren Valve gjorde ändringar i Counter-Strikes officiella map-pool. Nu ökar trycket från spelarna på att utvecklaren ska göra en ny uppdatering till map-poolen.

De senaste veckorna har såväl proffsspelare som hobbyspelare lyft Train som en kandidat på en karta som Valve skulle kunna ta tillbaka till map-poolen. I tråden "Where is train? im SICK of the current map pool" flockas Reddit-användare som håller med trådskaparen SyncingSLow om att en ändring behövs även om många tror att nostalgi kring kartan kan inverka på önskan.

"Jag gillade aldrig riktigt Train tbh. Jag vill ha tillbaka den också men jag tror att det bara är nostalgi för min del. Cache vill jag dock ha tillbaka, jag var ett monster på den kartan", skriver användaren NationalAlgae421 i en av trådens mest uppröstade svar.

Train plockades bort ur den aktiva map-poolen för tre år sedan och ersattes då med Ancient. Den senaste ändringen i map-poolen skedde hösten 2021 då Dust2 ersattes med Anubis.

Läs diskussionen om Train:
Where is train? im SICK of the current map pool.
byu/SyncingSLow inGlobalOffensive


Artikelbild: Pressbild/Reddit och Skärmbild/Counter-Strike

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..