×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Klart: De får svenskarna möta i ESL Pro League

1
Våra svenska stjärnor har fått sina motståndare i ESL Pro League.
Om en vecka drar vårens upplaga av ESL Pro League igång. Gruppernas lottning släpptes redan i januari men under tidsdagskvällen meddelade tävlingsarrangören ESL vilka lag som får möta varandra i tävlingens inledande matcher.

Fem svenska spelare kommer att delta i tävlingen — Freddy "KRiMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Isak "isak" Fahlén, Fredrik "REZ" Sterner och Max "maxster" Jansson — och först ut bland svenskarna i tävlingen blir KRIMZ och hans lag Fnatic.

Fnatic har lottats till grupp A och i gruppens öppningsmöte ställs laget mot Virtus.pro. Matchen, som är den första som spelas i hela tävlingen, är schemalagd att spelas klockan 13:30 på tisdag den 23 april.

För övriga fyra svenskar drar tävlingen igång först den 30 april då grupp C och D spelas. Både isak och Brollan har lottats till grupp C och spelar sina öppningsmatcher samtidigt — klockan 13:30 på tisdag den 30 april. isak och hans Gamerlegion ställs mot ENCE Esports medan Brollans MOUZ får möta det australiensiska laget Bad News Kangaroos.

Sist bland svenskarna är Ninjas in Pyjamas-duon REZ och maxster som klockan 16:30 på tisdag den 30 april spelar sin öppningsmatch i grupp D mot lagets danska rivaler i Heroic.

Alla svenskars öppningsmatcher:
Fnatic vs Virtus Pro
Gamerlegion vs ENCE
Mouz vs Bad News Kangaroos
Ninjas In Pyjamas vs Heroic

Länk till ESL Pro Leagues bracket.

Artikelbild: João Ferreira/PGL, Kalle Strömgren, Stephanie Lindgren och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..