×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valet av showmatch-karta i IEM Chengdu får fansen att hoppas på ändring

1
Många hoppas få se den nya kartan i map-poolen framöver.
Inför söndagens final av miljonturneringen IEM Chengdu spelades en showmatch på kartan Thera. Nu hoppas flera CS-spelare att vi någon gång i framtiden får se kartan i den officiella map-poolen.

I Reddit-tråden "Is this de_Thera's debut in big event?" skriver användaren BenefitSubstantial66 att han älskar kartan och hoppas att den kommer att läggas till i spelets competetive mode framöver, något som flera andra användare håller med om både i Reddit-tråden och i kommentarsfältet på Youtube där tävlingsarrangören ESL laddat upp en repris av showmatchen.

Thera, som är en en remake av CS:GO-kartan Santorini, är gjorde av en av CS-världens mest profilerade kartskapare Shawn "FMPONE" Snelling (som bland annat ligger bakom Cache) och släpptes i spelet i slutet av 2023.

Se showmatchen i efterhand:

Artikelbild: Thera/Steam Workshop
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..