×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk bästa svensk i Betboom Dacha-kvalet — vidare till kvalslutspel

1
Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks är vidare från gruppspelet i kvalet till Betboom Dacha Belgrad.
Två helsvenska lag och tre lag med svenska spelare i femman ställde fanns bland deltagarna när gruppspelet i det europeiska kvalet till miljonturneringen Betboom Dacha Belgrad drog igång förra veckan. Med samtliga fyra grupper färdigspelade står det klart att Tim "nawwk" Jonasson blir enda svensk som tar sig till kvalets slutspel.

nawwks lag Apeks lyckades nämligen under måndagen säkra en förstaplats i grupp D efter att ha besegrat Gun5 Esports och Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic i gruppen. Laget får nu möta Amkal Esports i kvalets upper bracket-semifinal i en match som spelas klockan 17:00 på onsdagskvällen.

De helsvenska lagen Metizport och Alliance hade ett mindre lyckat kval. Metizport åkte på två raka förluster och slutade därmed sist i grupp C medan Alliance avslutade grupp B som trea efter en vinst och två förluster. För Hampus "hampus" Poser och hans lag Bleed Esports blev det en andraplats i grupp B vilket inte räcker till kvalslutspel.

Länk till samtliga resultat i gruppspelet.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Apeks/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..