×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds klara för Elitserien-slutspel efter magisk avslutning från draken

1
William "draken" Sundin blev matchvinnare när Johnny Speeds säkrade en plats i Elitseriens slutspel.
Mixlaget Johnny Speeds, som består av bland annat de före detta Ninjas in Pyjamas-spelarna Jonas "Lekr0" Olofsson och William "draken" Sundin, är klara för slutspel i Elitserien. Det stjärnspäckade laget besegrade under tisdagskvällen Showmakerz och blev därmed det tredje laget att ta en plats i slutspelet.

Sverige Johnny Speeds
chawzyyy, draken, Lekr0, Ro1f, spooke

Sverige Showmakerz
agoz, bsover, jakoby, Julle, Leonidas

Matchen lagen emellan slutade 2-1 efter tre jämna kartor. Johnny Speeds öppnade med att vinna Inferno men Showmakerz svarade genom en övertidsvinst på Anubis.

På den avgörande kartan Mirage var Johnny Speeds sedan snäppet vassar och laget kunde säkra segern med siffrorna 13-11. draken blev stor matchvinnare för sitt lag efter att han på egen hand vunnit den sista rundan på Mirage med fyra AWP-kills.

Sedan tidigare har de regerande mästarna Alliance och Kappa Bar säkrat en plats i slutspelet. Ytterligare fem matcher ska spelas i Elitserien under veckan och när veckans matcher är färdigspelade ska totalt fem lag ha säkrat en slutspelsplats.

Elitseriens tabell.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/Elitserien
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..