×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Flera svensklag inbjudna till den nya säsongen av United21

1
Den tolfte upplagan av United21 startar på fredagen.
På onsdagen presenterades de lag som utgör de två divisionerna i den nya säsongen av United21. Bland de inbjudna lagen finns flera svenska lag.

I division 1 tävlar 16 lag om en prispott på 5000 dollar. Lagen är uppdelade i fyra grupper varav två går vidare till slutspel.

I grupp A hittar vi två svensklag i form av den nykomponerade femman i Johnny Speeds och Lilmix. De två andra lagen i gruppen är Astralis Talent och Turów Zgorzelec Esport.

Division 2 är utformad på liknande sätt men har en lägre prispott, 3500 dollar. Svenskarna i Anorthosis Esports hittar vi i grupp A och Kappa Bar är ett av lagen i grupp B.

I grupp B finns även August "Straxy" Canavan och Otto "Otto" Furmark som spelar i EPIC DUDES. Adam "bq" Bergqvist befinner sig i grupp C med sitt Apeks Rebels.

Redan på fredag spelar grupp A i division 1 deras öppningsmatcher. Lilmix ställs då mot Astralis Talent klockan 10.00 och Johnny Speeds spelar mot Turów Zgorzelec 12.30.

Divsion 2 smygstartade på onsdagen då Anorthosis ställdes mot DNE Thunders i en bo3. Det slutade i succé för svenskarna som lyckades vinna med 2—0 i kartor.


Artikelbild: Daniel Sandström och Joakim Asplund
Videokälla: Elisa/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..