×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan får möta Eyeballers — så fortsätter Major-kvalet

1
Det blir ett svenskmöte direkt i det stängda Major-kvalet.
Under de närmaste dagarna fortsätter kvalet till vårens Major i Köpenhamn. Efter att de öppna kvalen spelats färdigt är det nu dags för det det stängda kvalet där 32 lag gör upp om totalt 21 platser i den europeiska RMR-tävlingen som är den sista fasen innan själva Majorn.

Under onsdagen presenterade tävlingsarrangören PGL först hur de två grupperna seedats och senare på kvällen avslöjades också vilka lag som får möta varandra i kvalets första spelomgång.

I grupp A återfinns bar bara en svensk spelare i form av Freddy "KRiMZ" Johansson. Hans Fnatic ställs mot det portugisiska laget Saw i sin öppningsmatch.

Övriga svenskar har lottats till grupp B och där blir det ett svenskmöte direkt i öppningsmatchen. Kvalets enda helsvenska lag Eyeballers får nämligen möta Mouz som ställer upp med den inlånade Ninjas in Pyjamas-spelaren Ludvig "Brollan" Brolin i femman.

Den siste svensken i kvalet är Jonas "Lekr0" Olofsson vars lag IKLA möter det ryska laget Aurora i sin öppningsmatch.

Samtliga öppningsmatcher spelas i bo1-format och är schemalagda att spelas klockan 16:00 på torsdagseftermiddagen. Efter den första spelomgången fortsätter kvalet med nästa spelomgång senare samma kväll.

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Kalle Strömgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..