×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Filippinerna

silver till nawwk i Finland — utsedd till tävlingens bästa spelare

1
Trots finalförlust blev Tim "nawwk" Jonasson utsedd till turneringens bäste spelare.
Under helgen avgjordes Elisa Masters i finska Espoo. I finalen ställdes svenske Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks mot det brasilianska laget Furia Esports.

Efter storspel av nawwk i både gruppspelet och semifinalen lyckades 26-åringen och hans lagkamrater inte knipa turneringsvinsten då Furia visade sig vara allltför starka. Finalen slutade 3-1 i kartor till det brasilianska laget.

"Det här är vår första final. Ingen av oss har vunnit ett stort event så jag tror att nerverna tog oss, om jag ska vara ärlig. De har lite mer erfarenhet, och det fungerade till deras fördel.", säger svensken till HLTV efter matchen.

Trots finalförlusten var det nawwk som blev utsedd till turneringens bäste spelare. Med turneringens högsta HLTV-rating på 1.28 kammade han hem sin första MVP-medalj hittills i karriärej. Utöver turneringens högsta rating var han är den spelare med högst KDD (+63) och KPR (0.84).


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..