×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Viral video visar övertaget för peekers i CS2

1
Är detta verkligen rimligt?
Dagarna efter släppet av Counter-Strike 2 kan vi konstatera att speltillverkaren Valve kommer att få lägga fortsatt tid på att förbättra spelet. Ett problem som många spelare upplevt rör det övertag som anfallande spelare verkar ha över försvarande.

Problemet, som kallas för "peeker's advantage", innebär att spelare som peekar i flera fall kan se stillasittande motståndare innan motståndaren kan se dem. Detta innebär förstås ett stort övertag för den som spelar aggressivt då man får mer tid på sig att sikta in sig på motståndaren.

I en uppmärksammad tråd på Reddit delade användaren goli333 häromdagen med sig av en video som klockrent illustrerar problemet. I videon blir goli333 dödad av en peekande motståndare som användaren inte ens har möjlighet att se.

"Ärligt talat, hur ska man kunna hålla någonting som CT om den här skiten händer", kommenterade EducationalAntelop7 i trådens mest uppröstade svar.

Se videon:
Peeker's advantage on 10 ping
byu/goli333 inGlobalOffensive

Artikelbild: goli333/Reddit och The Office
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..