×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Varför är det 10 000 i overtime? — Ett skrivfel för 20 år sen

1
Ett misstag på tidigt 2000-tal har lett till att vi har spelat på samma sätt i 20 år.
Övertid i Counter-Strike har varit sig lik i en väldigt lång tid. Trots att olika format har testats, så som MR5 med 16 000 i startmoney, så är det ett format som hållit sig kvar, MR3 med 10 000 i startmoney. Många stora turneringar har börjat köra 16 000 i startmoney men i Majors och i officiella övertidsomgången i Premier Mode i CS2.

Men varför är det just MR3 med 10 000 som spelas? Den erfarna esportproducenten Jason "Alchemister5" Baker har förklarat varför. Han lyckades övertala CPL att byta sina övertidsregler. Tidigare var startpengarna på övertiden endast 800 men fortfarande MR3.

CPL ville dock inte att de som spelade T skulle kunna köpa AWP varje runda även om de förlorade. Alchemister5 sa då: "Varför inte 10 000 då?". Anledningen till att han sa denna siffra var för att han hade felskrivet en inställning på hans hemmaserver och det var den siffran som då poppade upp i huvudet.

20 år senare så använder vi fortfarande samma inställningar. Detta beror alltså på att en person hade skrivit fel i sina inställningar.Artikelbild: MLG
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..