×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

spooke enda svensk till CCT North Europe Series

1
Den svenska stjärnan har redan börjat turneringen bra.
Under helgen avgjordes kvalet till CCT North Europe Series. Totalt 13 svenska spelare var med i de avgörande matcherna där fyra platser till turneringen stod på spel. För två två hela svensklagen, Metizport och The Prodigies Sweden blev det två jämna förluster mot Zero Tenacity ocg Turów Zgorzelec Esport.

Efter detta var tio svenskar utslagna och endast tre fanns kvar, Jonas "Lekr0" Olofsson och Max "maxster" Jansson i Wu-Tang Clan och Olle "spooke" Grundström i Sprout. Det blev också dessa två lagen som ställdes mot varandra.

Här blev det direkt tydligt vilket lag om faktiskt var ett lag och vilket som var en mix. Den första kartan, Mirage, började jämt men efter att Sprout gick över till T-sidan så tog de kommando, 16-11. Sista kartan blev en överkörning. spooke och hans Sprout vann kartan med 16-1 för att säkra sin plats i CCT North Europe Series.

Sprout har redan där hunnit spela en match. Detta var en vinst i swiss-gruppspelet mot Falcons Esports.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Thunderpick

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..