×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

CS-profilen försvarar Valve från kritikerna: "Otroligt tråkigt"

1
Den danska kommentatorn är trött på folks mentalitet.
Counter-Strike 2 kommer närmre med varje dag som går. Det nya spelet får dock mycket negativ kritik. Någon som har tröttnat på detta är kommentatorn Anders Blume. I ett inlägg på Twitter skriver han att det såklart är bra med kritik till Valve och de även har en emailadress för just detta.

"Men samtidigt så ber han communityn att ha lite stolthet: "Människor med denna undergångsmentalitet är så hungriga att klaga och det börjar bli, eller var redan otroligt tråkigt att lyssna på för fem år sen när folk sa att CS var dött. Och fem år innan det också", skriver kommentatorn.

Han fortsätter med att säga folk känner att de måste påpeka varenda möjliga problem som något som Valve förstört så hemskt att det inte kan bli fixat. "Det är ett bevis på totalt avsaknande av rizz, L rizz och det är cringe", avslutar Anders.Artikelbild: Blast Premier

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..