×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

blameF om gymlivet: "Det är inte tjejerna som skriver till dig, det är killarna"

1
Den otroliga muskulösa Benjamin "blameF" Bremer berättar om hans första mål med träningen inte gick så bra.
Benjamin "blameF" Bremer är känd för många saker. Hans lurkstil och förmåga att få eco-frags är nog det som de flesta tänker på när det kommer till hans CS-liv. Men en till grej som många tänker på är hur stor han faktiskt är. Några som gjort en djupdykning i detta är Escorenews som valt att fråga honom om hans gymliv.

I intervjun berättar dansken att han först började gå till gymmet så han kunde få lite magrutor, detta för att attrahera tjejer. Detta ska dock inte funkat så bra som han hoppades: "En sak jag lärde mig om att bli större som kille är att det inte är tjejerna som skriver till dig, det är killarna", berättar blameF.

Han berättar att han fått oräkneliga meddelandes från killar och att det inte var några tjejer som skrev till honom. Även om huvudmålet var att få tjejer i början så övergick det snabbt till en hobby där han bara ville bli större och större.

Artikelbild: Kalle Strömgren, Karl-Filip Karlsson/Pinnacle
Videokälla: Blast Premier

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..