×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangerna avstängda från CCT: "Önskar att bli unbannad"

1
Två svenska spelare har blivit bannade från Champion of Champions Tour.
De två svenska spelarna Charlie "Cham" Ahlm och Frank "Fraaank" Issal samt den norska spelaren Scott "Chrysus" Murray har alla blivit bannade från CCT. Detta efter att de spelat med två spelare som är ryktade att både fuska och matchfixa. Detta skriver Cham i en tråd på Twitter.

Cham berättar historien om hur han blev inbjuden av Fraaank att spela kvalet till CCT North Europe då de sökte en sista. Han fortsätter att berätta att det kort därefter märktes att spelarna inte var legitima. När det väl går in på det stängda kvalet, som då registreras på HLTV, så får Cham meddelanden om att personerna han spelar med är både fuskare och matchfixare.

De väljer dock att gå vidare och spela det stängda kvalet där det inte har mycket att säga till om. De två spelarna som tidigare varit bäst i kvalet var nu inte bra alls och Cham samt Fraaank var nu säkra på att de var matchfixare och möjligen även fuskare.

Skadan var nu gjord och samtliga spelare har blivit bannade från CCT. "Jag önskar att bli unbannad från CCT och lägga detta bakom mig då jag inte har något med matchfixing eller fuskandet att göra", skriver Cham på Twitter.



Artikelbild: Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..