×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Saudiarabien

Team Vitality vinner Gamers8 — ZywOo utsedd till turneringens bästa

2
Major-mästarna vände och vann finalen mot Ence Esports.
Team Vitality tog sin första turneringsvinst för säsongen när laget på söndagen besegrade ENCE Esports med 2-1 i finalen av den saudiarabiska turneringen Gamers8. Lagets stora stjärna Mathieu "ZywOo" Herbaut var matchens bästa spelare och utsågs efter finalen till turneringens MVP.

Det var dock Ence som öppnade finalen starkast. På finalens första karta Anubis var Vitality chanslösa och kartan slutade hela 16-7 till Ence. Vitality kvitterade matchen efter att ha vunnit sitt eget kartval Mirage med 16-12.

I finalens avgörande karta höll lagen jämna steg med varandra under den första halvleken, men när det var Vitalitys tur att försvara var Ence chanslösa. Vitality förlorade bara en enda runda på CT-sidan och kartan slutade 16-9 till Vitality. ZywOo toppade scoreboarden för Vitality på alla tre kartor.

För vinsten i turneringen spelar Vitality hem hela 400 000 dollar (~4,4 miljoner kronor) medan Ence belönas med 180 000 dollar (~2 miljoner kronor) för sin andraplats.

För svensk del var turneringens mest framgångsrike spelare Isak "isak" Fahlén. Hans lag Gamerlegion slutade på en delad femteplats i tävlingen efter att ha åkt ut i kvartsfinalen mot Heroic.

Artikelbild: Pressbild/Gamers8
Videokälla: Gamers8/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..