×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ikoniska AWP-skinet firar 10 år — uppdateras inför CS2

1
CS-spelarna älskar den nya versionen av AWP:n.
För 10 år sedan skapade skin-konstnären EmKay det ikoniska AWP-skinet Redline till Counter-Strike: Global Offensive. Nu har konstnären skapat en uppdaterad version av det populära skinet inför releasen av Counter-Strike 2.

I en tråd på Reddit delade EmKay med sig av sin uppdaterade version av skinet och användarna var minst sagt positiva. Vissa tycker att den uppdaterade versionen ser ut som en blandning mellan Redline och Asiimov — ett annat mycket populärt AWP-skin.

"Ser fantastiskt ut. Jag har varit en Redline-användare i flera år. Skulle kanske byta ut den om detta fanns i spelet", skriver användaren ilikecollarbones_pm om den nya versionen.

10 years ago I created the redline. Today I uploaded a reworked version in the CS2 theme for the new weapon model. Here is a comparison render!
by u/EmKay-Mk in GlobalOffensive

EmKay har laddat upp fler bilder av sin nya kreation på Steam Workshop och skriver där att han ville ge sitt ikoniska skin en ny färgskala som känns mer i linje med CS2. Förutom AWP-skinet skriver EmKay också att han jobbar på en ny upplaga av AK47-versionen av skinet.

Artikelbild: EmKay/Steam Workshop
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..