×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Silvermedalj för svenska talangen i brittiska LAN-turneringen — förlorade mot smooya

1
Den svenska 17-åringen föll i finalen.
Under helgen spelades Epic LAN 39 i Wolverhampton, Storbritannien. Med i turneringen var laget 7AM med den svenska talangen Leo "Silence" Ingvarsson. De var också de första laget att ta sig till final genom att slå Owen "smooya" Butterfields mixlag The Neighbours i Upper Bracket-finalen.

När det var dags för final var det återigen smooya och kompani som stod på andra sidan. Denna gången var det en helt annan veto och matchen startade på Overpass. Där hade 7AM inte en chans och tog bara fem rundor. Näst på tur var Nuke och där vände matchen helt, 16-11 till 7AM.

Sista och avgörande kartan blev Vertigo och där fick 7AM en bra start. Men inte mycket mer än så. The Neighbours tog full kontroll och kunde vinna finalen efter 16-6 på Vertigo. Det blev alltså silvermedalj till Silence och 750 pund till laget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..