×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis kritiseras av danska rivalen — ber om ursäkt

1
Den danska organisationen menar att Astralis gått bakom deras rygg.
Astralis Talent har ryktats att plocka upp Atlantic-spelaren Jason Boe "JBOEN" Nielsen. Men detta ska inte ha varit på ett schysst sätt enligt just Atlantic. De menar att Astralis gått bakom deras rygg och signerat en av deras spelare utan att prata med Atlantic.

Till Dust2.dk så skriver Atlantics ägare att han hade ett samtal med Astralis där han uttryckte sitt missnöje över att de gång på gång signerade spelare och kreatörer utan att prata med Atlantic. Personen från Astralis trodde han pratade om "spelaren som de just skrivit kontrakt med". Detta ska ha varit första gången som Atlantic-ägaren fick höra något om detta.

Atlantic bekräftade inte för Dust2 att det var just JBOEN det handlade om. Men dagen efter deras samtal med Astralis ville inte JBOEN fortsätta med Atlantic. Dust2 har även pratat med Astralis som nu ber om ursäkt.

Astralis kommunikationschef, Steen Laursen, medger att de begått ett misstag men att de ska ha haft nya samtal där de kommit överens om hur de ska arbeta tillsammans med varandra i framtiden.

Artikelbild: Atlantic, Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..