×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succéstart för WolfYs nya lag — kvalar in till nya miljonturneringen

1
Det har blivit en rejält bra start för svenska AWP-spelaren.
För mindre än en vecka sedan stod det klart att M80 gått in i Counter-Strike. Med i det nya laget finns den svenska AWP-spelaren Adam "WolfY" Andersson och de har redan spelat sin första turnering. Detta var det första amerikanska kvalet till Thunderpick World Championship.

Där blev det också succé för det nya laget. De hade blivit inbjudna till kvartsfinal av kvalet där de ställdes mot Looking For Org. Detta avslutades med bekväm 2-0-vinst och nu behövdes bara en vinst till för att säkra avancemang. De ställdes i semifinalen mot Party Astronauts.

Detta blev en jämnare match. De vann första kartan med 16-10 men förlorade nästkommande med 16-14. Sista och avgörande kartan slutade med 16-8 till WolfY och kompani. De förlorade efter detta finalen mot Wildcard. Men platsen i Thunderpick World Championship var redan säkrad.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..