×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ryska profilen anklagar svenska proffset för matchfixing

2
Anklagelserna har uppmärksammats mycket men om de stämmer är oklart.
Den ryska CS-profilen Aleksey "OverDrive" Biryukov har anklagat svenska stjärnan Olle "spooke" Grundström för sälja information om matcher som spelas. I en Tweet har han med tre bilder från en Discord-konversation som han menar är mellan spooke och någon som lägger bets på deras matcher.

I konversationen kan man se hur hur den personen som han menar är spooke berättar när personen kan lägga bets på matchen. Detta har fått väldigt stor uppmärksamhet men troligheten bakom vad som skrivs är svårt att tyda.

Svenskens tidigare coach, Dennis "Rytter" Rytter, har svarat på anklagelserna. I en egen Tweet skriver han: "Fuck off med dina spekulationer. Sangal-matchen spelades från vårat bootcamp-rum när vi var på Mistgames-LAN med ett filmcrew som kom in och ut ur rummet.

Rytter fortsätter även med att säga att spooke aldrig har haft den profilbilden på Discord som den som finns med i skärmpdumparna. spooke är ryktad att gå till Sprout och har själv inte kommenterat anklagelserna.




Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..