×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ENCE och MOUZ ställs mot varandra i finalen av IEM Dallas

1
Det blev inte favoriterna som vann semifinalerna av Intel Extreme Masters Dallas.
Slutspelet av Intel Extreme Masters Dallas blev inte som de flesta förväntade. Detta blev extremt tydligt i semifinalerna. Först fick vi se en otroligt spännande match mellan favorittippade Heroic och MOUZ. Där startad MOUZ starkast men Heroic svarade på andra kartan. Tredje och sista kartan, Ancient, slutade så jämt den kunde med 16-14 till MOUZ.

Men om vi ska prata jämt så ska vi prata om matchen mellan Faze Clan och ENCE Esports. De vann varandras kartor rätt så bekvämt. Men återigen var det Ancient som skulle bestämma ett finallag. Denna gången räckte inte ens 30 rundor.

Istället tog det hela fem övertidsomgånger innan match tog slut. Där var det tillslut ENCE som var det starkare laget. De vann tillslut kartan, och därmed matchen, med 31-28. Det var helt enkelt som att de spelade ytterligare en karta.

Finalen spelas idag klockan 19:30. Detta går att se på Twitch.tv/ESL_CSGO.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..