×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Team Vitality vinner IEM Rio – tar första titeln för året

1
Världsfemman besegrade Heroic i finalen med 2-0 i kartor.
Team Vitality vinner den sista stora turneringen innan Majorn i Paris. Laget säkrade sin IEM Rio-titel under söndagskvällen efter att ha besegrat Heroic med 2-0 i kartor.


Turneringens gigant Mathieu "ZywOo" Herbaut belönades med CS-sajten HLTV:s MVP-medalj, men i finalen var det lagkamraten Emil "Magisk" Reif som glänste mest. 25-åringen noterades för 44 kills över de två kartorna, vilket var flest av alla på servern.

Segern innebär att Vitality tar sin första titel för säsongen. Tidigare under året har laget som bäst nått kvartsfinal i IEM Katowice och ESL Pro League. För Heroic är finalförlusten lagets andra under säsongen. Tidigare i vår förlorade danskarna finalen av IEM Katowice mot G2 Esports.

Härnäst väntar en två veckor lång period utan tävlingar för både Heroic och Team Vitality. Lagen kommer under de närmsta veckorna att förbereda sig inför Majorn i Paris som drar igång med tävlingens första gruppspelsfas Challengers Stage den 8 maj.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..