×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mples kaxiga uttalande: "Skulle förgöra dem utan armor"

2
Världens bästa CS-spelare tänker inte så högt om Valorant-spelarna.
Den första stora Valorant-turneringen för året, Valorant Champions Tour 2023: LOCK//IN São Paulo, är i full rulle. Under en stream när Tarik "tarik" Celik kollade på turneringen hade han med sig Oleksandr "s1mple" Kostyliev som gäst.

De diskuterade där spelet och proffsscenen. Natus Vincere-stjärnan säger att spelet inte är lika roligt att kolla på för att det händer för mycket samtidigt. Men han passade på att bli lite kaxig också.

Han säger att han kunde ersätta vilken spelare som helst i Navis Valorant-lag och förstöra motståndet. Han säger att inte skulle köpa armor eller nades utan han skulle bara HS:a motståndet.

Natus Vinceres Valorant-lag är faktiskt vidare till semifinal i turneringen. Med i laget finns svenska Pontus "Zyppan" Eek. De ställs idag mot Fnatic i semifinalen. Även där finns en svensk spelare i form av Leo "Leo" Jannesson.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..