×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

CS-spelaren sade upp sig för att bli heltidsproffs — fick sparken från laget: "Nu är jag helt fucked"

1
Den före detta Complexity-spelaren satsade för att leva proffslivet men blev snuvad på allt.
Den australiska CS-spelaren Ricky "Rickeh" Mulholland valde att säga upp sig från sitt heltidsjobb och satsa på en comeback som professionell Counter-Strike-spelare. Nu visar det sig att beslutet kan ha fått ödesdigra konsekvenser för spelaren.

I ett inlägg på Twitter berättar 31-årige Rickeh att han fattade beslutet att säga upp sig efter han blivit erbjuden att spela för ett australiskt lag, ett erbjudande som han tolkade som en långsiktig satsning. Efter en kort period i laget byttes han dock ut mot en annan spelare vilket innebär att han nu står utan både jobb och lag.

"Jag slutade mitt heltidsjobb för att komma tillbaka och engagera mig i ett lag som jag fick erbjudande om att spela i under antagandet att det skulle vara ett ömsesidigt åtagande. Saker och ting gick bra med maximalt nedlagd tid som IGL och från ingenstans byttes jag ut och nu är jag helt fucked", skriver Rickeh.

Rickeh har ett förflutet som proffsspelare i lag som Renegades, Counter Logic Gaming och Complexity Gaming. Under sin tidigare spelarkarriär har spelaren bland annat en andraplats från Dreamhack Open Winter 2016 och från Dreamhack Open Austin 2018.

Vad som händer härnäst för Rickeh är oklart men spelaren skriver på Twitter att han fortfarande är öppen för att spela i ett annat lag.


Artikelbild: Pressbild/Complexity Gaming

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..