×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valves nya Anubis-uppdatering kritiseras efter FPS-tapp

1
Flera Counter-Strike-spelare har märkt skillnader i sin FPS efter Valves senaste uppdatering.
Tidigare i veckan släppte speltillverkaren Valve en mindre patch till Counter-Strike: Global Offensive. Patchen innehöll i princip enbart mindre uppdateringar till den nya tävlingskartan Anubis.

Efter patchen har flera CS-spelare flaggat för att uppdateringen påverkat deras FPS negativt. En av kritikerna är den danska proffsspelaren Valdemar "valde" Vangså.

I ett inlägg på Twitter gör spelaren narr av Valves kommunikation rörande patchen. Utvecklaren skrev att man optimerat kartan men resultatet blev istället ett FPS-tapp på omkring 200 FPS.


I ett annat uppmärksammat inlägg på Twitter visar användaren Yesber upp hur han går från 300 FPS ner till 130 bara genom att flytta sig några steg åt sidan. Enligt användaren hade han en sammantagen minskning av sin FPS på 20 % jämfört med den tidigare versionen.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..