×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

SPUNJ förklarar varför CS är en bättre esport än Valorant: "Vi är datorspelens fotboll"

1
Chad "SPUNJ" Burchill sätter punkt på vad som gör Counter-Strike unikt.
Den ikoniska CS-kommentatorn Chad "SPUNJ" Burchill delade sina tankar kring Counter-Strikes styrkor i FPS-scenen gentemot konkurrenterna under ett avsnitt av HLTV Confirmed.

Under ett segment av podden riktar sig SPUNJ mer specifikt mot exakt vad det är som skiljer Counter-Strike från spel som Valorant eller Overwatch, och varför just CS år efter år är fortsatt populärt.

- När det kommer till spelet i sig har vi en extremt kvalitativ produkt som inte kräver att "agenter" blir uppdaterade eller hero-pools som ändras och saker som kräver uppmärksamhet. Vi har ett spel som folk vill fortsätta spela om och om igen, titta på om och om igen.

Eftersom kalibern av matcherna och skickligheten som uppvisas är på en så nyanserad hög nivå att det är den fängslande delen. Vi är fotbollen av datorspel, det kan jag säga utan tvekan.

I mitt huvud så finns det inget som ens kommer nära. Andra spel kan komma och gå, göra sitt och säga sitt- vi kan säga att Riot startade esporten med League of Legends... Men vi vet alla vad sanningen är, säger SPUNJ.



Artikelbild: Kim "bruiser" Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..