×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för Eyeballers i avgörande kvalmatchen — klara för ESL Challenger League

2
Jesper "JW" Wecksells mannar är klara för nästa säsong av ESL Challenger League.
Under måndagskvällen spelade Eyeballers sin sista och kanske viktigaste match för säsongen. De ställdes mot HEET i relegation-turneringen till ESL Challenger säsong 44. Antingen skulle de kvala vidare eller så skulle de få spela Advanced igen.

Allt startade på svenskarnas kartval, Inferno. De fick en bra T-sida med åtta vunna rundor. De kunde dock inte få igång sitt försvar utan fransmännen säkrade kartan med 16-11. Näst på tur var Dust2 och där vände det helt. Återigen var det de attackerande sidorna som dominerade, 16-8 till Eyeballers.

Allt skulle nu avgöras på Ancient. Även denna gången bjöd svensklaget på en bra T-sida med hela tio vunna rundor. Med en vunnen pistolrunda på sin CT-sida kunde få igång rullet. Sex raka rundor och Eyeballer stängde matchen med 16-5. I och med detta är de klara för nästa säsong av ESL Challenger, ligan under ESL Pro League.


Artikelbild: Kim Andersson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..