×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Det vill hampus helst ändra med CS: "Vill kunna rysshoppa"

1
Hampus "hampus" Poser önskar att rysshoppet fanns kvar i Counter-Strike. Detta berättar han i en ny video på NIP:s Youtube-kanal.
Ninjas in Pyjamas har släppt en video där Björn "THREAT" Pers sitter i en bil och intervjuar Hampus "hampus" Poser. I videon finns det mycket rolig kuriosa om hampus tidigare karriär och NIP i sin helhet. Men han bjöd även på lite nostalgi som alla 1.6-älskare nog kan hålla med om.

På frågan om vad hampus skulle vilja ändra med Counter-Strike så svarade hampus att han skulle vilja ha tillbaka rysshoppet. För de som inte spelade 1.6 eller helt enkelt glömt bort så ska vi förklara vad rysshoppet var för något.

I 1.6 om du duckade så hoppade spelarmodellen upp lite. Detta gjorde att du kunde se över lådor och dylikt. Om du sprang kunde du synka in två tryck av duck-knappen för att röra sig tystare. Exempel på det går att se i denna video.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..