×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Flera veckor efter kartändringen — Anubis fortfarande fullt av buggar

1
Den nya tävlingskartan har flera buggar som ännu inte åtgärdats.
Den 18 november avslöjade Valve att den ikoniska kartan Dust2 tas bort som tävlingskarta och ersätts av Anubis i map-poolen. Efter beskedet började såväl proffsspelare som amatörer att spela kartan betydligt mer vilket lett till att flera buggar på kartan hittats, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

En av buggarna utnyttjades av svensken Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm i den första officiella tävlingsmatchen på kartan då han kunde kasta en instant one-way smoke i connector direkt från T-spawn. Detta uppmärksammades av bland annat Torbjørn "mithR" Nyborg som coachar akademilaget Apeks Rebels.

Se b0denmasters one-way connector smoke här:

Bland övriga buggar som uppmärksammats finns ett par kring kartans B-site. Den brasilianska CS-profilen Giovanni "Gio" Deniz har bland annat hittat en osynlig vägg samtidigt som Owen "smooya" Butterfield hittat ett ställe där man kan kasta granater rakt igenom en vägg.

Anubis kommer att spelas för första gången i en tävling på högsta nivå om en vecka i Blast Premiers årsfinaler.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..