×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Världens största damturnering igång — spelas i Sverige

1
På Dreamhack Winter spelas just nu världens största damturnering i Counter-Strike.
Finalerna av ESL:s damturnering, ESL Impact Season 2, är igång. Turneringen som har en prispott på 123 000 dollar spelas just nu på Dreamhack Winter i Jönköping. Åtta lag deltar i turneringen som är uppdelad i två grupper. Två lag från varje grupp går vidare till slutspelet.

Storfavoriter i turneringen är Nigma Galaxy som vunnit de senaste två turneringarna, ESL Impact Season 1 och ESL Impact Valencia. Turneringen pågår under tre dagar och alla matcher går att se på ESL:s Twitchkanal.
2023-09-25 15:40
Lilmix är ett av de mest igenkännbara namnen i svensk esport. Men i år är det ett helt nytt lag. Vi följde med laget på ett bootcamp för att höra om lagets mål.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..