×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Premiärmatch för svenska damlandslaget i CS – möter Norge på LAN i Göteborg

1
I helgen spelas två stycken LAN-turneringar i Göteborg. Båda dessa är för damer och det finns stor representation av svenska spelare.
I helgen spelas Gothenburg Female Esport Open. Ett gratis LAN för tjejer i Göteborg. I samband med detta spelas även två stycken CS-turneringar. Den ena är landskamp mellan Norge och Sverige. Tanken från början att det skulle vara ett nordiskt mästerskap men varken Danmark eller Finland deltar.

Sverige vs. Norge
Sverige: 7licious, Monky, Jenkon, Millz, Noccaan
Norge: KiKi, Minnie, anniken, Pullox, Aurora

Ytterligare en dam-turnering spelas med tre lag. NIP Impact, Entropiq Queens och Astralis fe. De tre lagen kommer att möta varandra en gång i bäst-av-en-möten. De två bästa lagen spelar därefter en BO3-final. Turneringen kommer att avgöras på en dag och schema går att hitta här. Turneringarna har en sammanlagd prispott på 100 000 kronor. Hur de är fördelade är just nu okänt.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..