×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

s1mple avslöjar — f0rest är stjärnans favoritspelare

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev hyllar svensklegendaren Patrik "f0rest" Lindberg som naturbegåvad.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev avslöjar att hans favoritspelare i Counter-Strike är svenskfavoriten Patrik "f0rest" Lindberg under en intervju med Matthew "Sadokist" Trivett.

Intervjun hölls i det populära Q&A-formatet med fem av de mest googlade frågorna som s1mple fick besvara en efter en. Bland frågor som vare sig s1mple är den bästa spelaren i historien och huruvida han är toxic utanför planen tillfrågades stjärnan vem hans favoritspelare är.

- Förmodligen f0rest. Han spelar fortfarande hyggligt, jag ser hans aim när han streamar eller spelar showmatches och han flickar headshots och han är riktigt bra. Han har spelat FPS-spel under så många år att han inte ens behöver träna, jag är säker på att om han bara spelar kommer han att träffa några sjuka skott, säger s1mple.

Svensklegendaren reagerade på frågestunden under sin livesändning och såg minst sagt överväldigad ut efter de fina vitsorden från s1mple.

- Ääeeh sluta nu mannen, vad säger du. Tappeli-taps mannen, ni känner mig. Stor respekt till honom, han är så bra på Counter-Strike mannen, kommenterar den mållösa ikonen.

@f0restwowtv I am. #gaming #esports #csgo #f0rest #s1mple ♬ original sound - f0rest

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..