×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Slutspelshoppet lever för Ninjas In Pyjamas – vann övertygande mot NOFEAR5

1
Tilde "7licious" Byström var fenomenal när Ninjas In Pyjamas fick revansch på NOFEAR5.
Efter en trög start har Ninjas In Pyjamas damlag spelat upp sig ordentligt i det europeiska gruppspelet av ESL Impact League. Igår kväll fick laget revansch på den ryska femman i NOFEAR5 när man besegrade dem med 2-0 efter 16-8 på Dust2 och 16-9 på Vertigo.

Europa Ninjas In Pyjamas
ASTRA, Minnie, jenkon, pullox, 7Licious

Ryssland NOFEAR5
Elizabeth, Stormy, Ksu, Victoria, Dinowka

Svenskan Tilde "7licious" Byström var matchens gigant och låg i toppen av scoreboarden på bägge kartorna. På Dust2 var hon ensam på toppen med 27 kills och på Vertigo skramlade hon ihop 22 frallor, en mindre än topfraggande lagkamraten Marita "Minnie" Siljan Sørensen.

Segern innebär att NIP fortfarande har chansen att nå de säsongens internationella finaler senare i höst. Svensklaget har en match kvar att spela mot Entropiq Queens. Vinst krävs av NIP i den matchen samtidigt som gruppettan Nigma Galaxy slår NOFEAR5 för att laget fortsatt ska vara med i kampen om en plats i LAN-finalerna på Dreamhack Winter.

Artikelbild: Ninjas In Pyjamas/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..