×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Slavisk fest i kvalet — Navi och Outsiders säkra andra raka

1
Natus Vincere och Outsiders närmar sig sina platser till Majorn efter kvällens matcher.
säkrar sin andra raka vinst efter 16-12-vinsten mot Heroic i det europeiska Major-kvalet.


Mötet togs på Mirage och blev en succéstart för Heroic som på sin CT-halva säkrade en stark 9-6-ledning. Till en början såg det ut att bli en fortsatt stark ledning i andra halvan för Heroic, men Outsiders vände på steken och klämde åt matchen med en 16-12-vinst.

Outsiders ligger väldigt bra till poängmässigt efter två raka vinster och behöver endast en till för en plats till Majorn. Heroic fortsätter med en vinst och en förlust.


Natus Vincere avslutade dagens sista kvalmatch med en 16-11-vinst mot Mouz.

Matchen spelades på Mirage och var en förvånansvärt jämn första halva där Navi med knappa medel på sin CT-sida endast hade en 8-7-ledning. Kapplöpningen fortsatte igenom andra halvan tills Navi lyckades säkra en ekonomiskt viktig runda för att sedan stänga ner matchen med 16-11.

Med vinsten i hand ligger Navi riktigt bra till och behöver endast en vinst till för en Major-plats. Mouz går ur dagen med en vinst och en förlust.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..