×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Lista: 5 Community Maps alla borde ha testat i CS:GO

2
Ny eller gammal i CS:GO? Se till att du inte missat dessa 5 community-skapade kartor.

5. crashz' Crosshair Generator v3


Vill du se vad ditt favoritproffs har för crosshair eller laborera till perfektion utan att sitta och dönicka framför konsolen? Då är crashz' Crosshair Generator v3 ett måste.

Med intuitiva och scriptade funktioner inbyggda i kartan kan spelare pilla runt med sitt crosshair tills det är exakt så som man vill ha det med endast ett par musklickar.

4. Aim Botz - Training


Behöver du värma upp, vässa till aimet eller öva med specifika vapen utan att riskera lagets ekonomi i livematcher? Då är Aim Botz - Training den perfekta kartan för dig.

Med otaliga övningsfunktioner, spray-detaljer och dynamiskt passiv AI kan du lära dig exakt allt du behöver veta om dina vapen och dess skada i CS:GO.

3. Recoil Master - Spray Training


Specifikt recoil-inriktade kartan Recoil Master - Spray Training går på djupet i recoil-patterns med samtliga vapen där spelare kan öva in till millimeterfina detaljer i sina sprays.

Med flera träningsfunktioner och dynamiska displayer som hjälper spelaren att förstå varje vapens recoil-design är det en perfekt karta för de som vill bemästra sina sprays.

2. Pool_day


Den ikoniskt nostalgiska kartan fy_pool_day fick snabbt en återupplivning i CS:GO och var även planerad att officiellt släppas i samband med Operation Payback, men slopades.

Att spela kartan i antingen Gun-Game-format (Arms Race) eller i originalformatet "Fight Yard" finns det oändligt kul antingen mot främlingar men bäst med en grupp kompisar. Lycka till att planta bomben!

1. aim_map


Vad kartan Rust var för Call of Duty-spelare är aim_map för CS-spelare. Den ultimata platsen för spelare att lösa sina meningsskillnader med M4:an, AK:n eller AWP:n till sitt förfogande.

Hamnar du i luven på någon kan ni snabbt och enkelt lösa problemet med en gammal go' 1v1 på aim_map och sedan bråka om rush och shift-regler för att till slut kröna duellmästaren.
Artikelbild: Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..