×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

smooyas succé-mix missar Major-kvalet: "Krossad är det enda ordet"

1
På grund av visumproblem ersätts Owen "smooya" Butterfields mixlag i det stängda Major-kvalet.
BenchedHeroes, ett mixlag bestående av bland annat CS-profilen Owen "smooya" Butterfield, stod tidigare i höst för en rejäl bedrift när de lyckades säkra en plats i det stängda Major-kvalet. Nu står det klart att insatsen var förgäves.

Laget kommer nämligen att missa det stängda Major-kvalet på grund av visumproblem. Två av lagets spelare, Buğra "Calyx" Arkın och Eugene "Aunkere" Karyat, har inte lyckats få de tillstånd som krävs för att kunna ta sig in i EU.

I ett inlägg på Twitter skriver smooya själv om den tråkiga nyheten.

"BenchedHeroes kommer att missa Major-kvalet på grund av visumproblem. Från att ha kvalificerat sig till det största möjliga evenemanget med en komplett mix till att missa på grund av något som tyvärr är lätt att förhindra. Krossad är det enda ordet", skriver han och tackar sina fans för allt stöd.


Istället för Benched Heroes kommer det polska laget Illuminar Gaming, som var det sjunde bästa laget från det sista öppna Major-kvalet, att delta i det stängda Major-kvalet.

Benched Heroes är:
Owen "smooya" Butterfield
Eugene "Aunkere" Karyat
Michał "MICHU" Müller
Rodion "fear" Smyk
Buğra "Calyx" Arkın

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..