×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

00Prospects vidare till grupp-final efter jämn match mot Vizer

1
Det tog tre kartor men det blev till slut det norska akademilaget 00Prospects som tog hem en plats i finalen av grupp A.
Det var mycket fram och tillbaka mellan 00Prospects och Vizer i upper bracket-finalen av Svenska Cupen. Efter tre spännande kartor stod det klart att Prospects var det starkare laget.

Prospects val blev, som så många gånger tidigare, Overpass och ännu en gång visade de varför de så ofta spelar kartan. Trots en seg start så tog de hem kartan med 16-10. Det såg även bra ut på Mirage men det blev till slut Vizer som stängde med 16-12.

Sista matchen blev otroligt intensiv med bland annat Lukas "MistFire" Poromaa som med en push genom en smoke lyckades få 4 kills med 3 olika vapen. Det dröjde dock inte många rundor innan Gustav "FRANSSON" Fransson med ett ACE vänder tillbaka matchen och Prospects vann med 16-9.

Om Vizer lyckas vinna lower bracket-finalen så får de en ny chans i finalen av grupp A som spelas på söndag 16:00. Vinnaren av grupp-finalen går vidare till slutspelet där vi även kommer få se Ninjas in Pyjamas och Team Finest.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..