×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis signar damlag i Counter-Strike — deltar i höstens upplaga av ESL Impact

1
Ytterligare en nordisk organisation satsar på dam-CS. Nu är det Astralis som plockar upp ett nytt lag.
Tidigare i veckan fick vi se svenska organisationen Ninjas in Pyjamas plocka upp en ny femma, närmare bestämt en damfemma. Nu ser vi även våra nordiska grannar i Astralis göra samma sak.

Femman är till stor del baserad på tidigare Ambush fe som vann ESL Impact Spring Cash Cup 1 Europe tidigare i år. Laget leds dock av Aurora "aurora" Lyngdal som tidigare representerat svenska organisationen Godsent.

Som de flesta damlag är det en stor blandning av nationaliteter som representerar femman. Spännande är att ingen av dessa är dansk utan närmast geografiskt är just aurora som kommer från Norge. Laget kommer att spela ESL Impact League som startar redan idag.

Astralis fe är:
Aurora "aurora" Lyngdal
Héjja "kezziwOw" Kászandrá
Yoana "Joanana" Vlaykova
TysklandSelin "⁠spike⁠" Sinem Alak
FrankrikeRachel "⁠RacheLL⁠" Kujawa

Rafael Rodriguez "FeldmaN" Barroso (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..